Een nieuwe manier van ondersteuning!

Image Alt

Advertorials

Breng een product of dienst onder de aandacht.

o

Een advertorial is een uitstekende manier om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Je kunt hieronder de voordelen en onze werkwijze bekijken. Schroom bij vragen of interesse niet om contact met ons op te nemen!

Het leest als een redactioneel artikel, de bedoeling erachter heeft echter wel een commerciële insteek. Veelal zie je dat hier externe links in verwerkt zitten. Deze links verwijzen meestal naar de website van de adverteerder.

Kenmerken van de advertorial:

  • Er is ruimte om voordelen te benoemen om zo interesse te wekken bij de lezers.
  • Links in de content worden gezien als kwalitieve links door Google, deze links zorgen sneller voor een stijging in de zoekresultaten.
  • Je kunt linken vanuit relevante content. De advertorial kan bijvoorbeeld geplaatst worden op een algemene nieuwssite, de inhoud bepaal je echter zelf, deze kun je dus relevant maken.
  • Het kan je merk versterken om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van een grote groep lezers.

Een advertorial via SEOpush?

Wij hebben een groot netwerk van websites waarop we advertorials kunnen plaatsen. Je kunt vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden, vervolgens kijken we samen of we een mooie optie hebben voor de website die jij wilt promoten.

Onze werkwijze:

  • Je neemt contact met ons op en geeft aan waarnaar je op zoek bent.
  • Vervolgens informeren wij jou vrijblijvend met opties die passen bij hetgeen wat je zoekt.
  • We kunnen eventueel een advertorial laten schrijven door 1 van onze tekstschrijvers. Je bent echter ook vrij om zelf een advertorial aan te leveren.
  • De advertorial staat vervolgens binnen enkele dagen online op een door jouw uitgekozen website.

Tarieven voor een advertorial

De tarieven voor een advertorial zijn heel divers, voor bijna elk budget is er wel wat mogelijk. De plaatsing is doorgaans permanent, de betaling is echter eenmalig. Het betreft dus niet een jaarlijks terugkerend bedrag.

Je zit bij SEOpush niet vast aan contracten en dergelijke. Je kunt ons gewoon contacteren voor een losse afname en dan gaan wij dit voor jou regelen.